Държавната агенция Национална сигурност (ДАНС) влезе в Кинтекс, съобщи във фейсбук бившият

...
Държавната агенция Национална сигурност (ДАНС) влезе в Кинтекс, съобщи във фейсбук бившият
Коментари Харесай

ДАНС влезе в „Кинтекс“: Александър Михайлов

Държавната организация " Национална сигурност "  (ДАНС)  влезе в " Кинтекс ", заяви във фейсбук някогашният изпълнителен шеф на държавната компания Александър Михайлов.

" Преди минути #ДАНС влязоха в Кинтекс ", пише Михайлов.

По думите му се изземват документи и информация за заплащания на сдружението във валута

Според Михайлов това се случва часове, откакто разказал за измамата за източване на държавната компания в народен ефир.

" По нея, единствено от началото на седмицата са платени над 800 000 лв. на офшорна компания от #Дубай - подправен медиатор ", написа Михайлов. 

" Аз бях уволнен преди 3 месеца , тъй като отхвърлих да вземам участие в тези схеми. Вече няма човек, който да не е схванал истината за какво бях неуместен на Корнелия Нинова. Тя ще дава отговор на въпросите оттук насетне. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси правосъдна отговорност от нея. Защото тя си назначи #бушони в " Кинтекс ", които в този момент ще изгорят. Неудобните като мен тя се пробва да смаже с изфабрикувани каузи и откровени клюки ", написа в своя пост Михайлов. 

" Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лв. на офшорка в Дубай и още 70 000 лв., с цел да води страната каузи против мен по предписание на Корнелия Нинова. Това е наследството от ръководството на Председателя на Българска социалистическа партия. ", твърди билшият началник на " Кинтекс " в своя фейсбук пост. 

" Днес не се веселя, че истината победи. Днес съм ядосан , тъй като такива хора постоянно излизат сухи. Те ще продължат да приказват красивите си неистини и ще се намират наивници, които да им имат вяра. Жалко за България ", споделя още Михайлов. 

" P.S. Поздравления към ДАНС за бързата реакция, може и да име искрица вяра за Родината ни ", приключва своя пост Александър Михайлов. 

Към момента няма публична информация от ДАНС.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР